Parketstudio De Haven
Haarbrug 3
3751 LM Bunschoten

Tel: 033 - 298 58 88
Fax: 033 - 298 58 36
U bent hier: Parketstudio "De Haven" > Traprenovatie

123

Traprenovatie

Van een trap word dagelijks veel gebruik gemaakt. Waar we vaak niet altijd bij stil staan is dat een trap daarom aan bepaalde veiligheidseisen zou moeten voldoen.

Een oude, versleten of vale trap kan voor onveilige situaties zorgen en heeft een verminderde geluidsisolatie. Daarnaast is een versleten of vale trap zelden mooi. Een nieuwe trap brengt vaak hoge kosten met zich mee denk daarbij aan breekwerk van de oude trap, opnieuw stucken, sauzen, nieuwe trap plaatsen, schilderen/bekleden. Laat uw trap snel (binnen 1 dag), deskundig en voordelig renoveren en voorkom hoge kosten!

Wat nu als we veiligheid konden combineren met design?
Dan komt u bij Parketstudio de Haven, door ons unieke traprenovatie systeem van het merk ProStairs komen veiligheid en design samen. Met traprenovatie door parketstudio de Haven wordt uw trap op vakkundige wijze 

Vraag om meer informatie of maak direct een afspraak

Soorten traprenovatie
Traprenovatie door Parketstudio de Haven vergroot de veiligheid in uw woning. Bovendien is een gerenoveerde trap vele malen stiller. Afhankelijk van uw wensen kunnen onze experts uw trap op verschillende manieren renoveren. Van een nieuwe olie behandeling of stoffering tot een geheel nieuw design.

Laat uw trap weer een pronkstuk binnen uw huis zijn met traprenovatie door Parketstudio de Haven. Geniet binnen enkele dagen van een geheel gerenoveerde trap.

 Met de knowhow van vele houtsoorten en de jarenlange ervaring in de verwerking van hout en houtproducten en door een concrete vraag vanuit de markt heeft Parketstudio de Haven zich toegelegd op een uniek traprenovatiesysteem voor zowel dichte als open trappen. Het gepatenteerde systeem voor traprenovatie c.q. vernieuwing is uniek en heeft zich bewezen een succesvol en eerlijk product te zijn. In dit product worden alleen hoogwaardige en milieuvriendelijk materialen verwerkt. Uw trap is weer als nieuw.

Kenmerken van Parketstudio Traprenovatie:

 • Vakkundig en met zorg uitgevoerd
 • Is doorgaans binnen één dag klaar
 • Eenvoudige montage d.m.v. uniek systeem "gestandaardiseerde maten"
 • Overzettreden leverbaar in diverse houtsoorten
 • Anti-slip treden
 • Stootborden leverbaar in diverse houtsoorten en in andere materialen
 • Geschikt voor elk model oude en nieuwe, open en dichte trap
 • Voldoet aan het nieuwe bouwbesluit
 • Lange levensduur
 • CBW garantie
 • Scherp geprijsd

Ideaal voor nieuwbouw

In nieuwe huur- of koopwoningen is de trap meestal van vurenhout, voorzien van een witte grondverf… klaar om bekleed worden met prachtige overzettreden, dus deze overzettreden zijn bij uitstek ideaal om de trap in uw nieuwbouwwoning mee te bekleden! De keuze voor overzettreden van de Parketstudio is dé keuze voor een schitterende trap én jarenlang plezier. Een trap bekleden door Parketstudio is een goede investering en behoeft nooit meer opnieuw te worden bekleed! Dit is met vloerbedekking of welke andere oplossing dan ook, een heel ander verhaal.

Parketstudio de Haven biedt u een hoogwaardig product dat niet alleen erg mooi, maar ook betaalbaar is! Gemiddeld liggen de prijzen zelfs ca. 40% lager dan die van de concurrent. Meer informatie kunt u vinden bij Parketstudio de Haven en voor en geheel vrijblijvend advies op maat kan een adviseur overdag of in de avonduren kosteloos bij u thuis komen.

 Vraag een offerte aan, bel (033) 298 58 88 voor één van onze medewerkers in Bunschoten of laat u terugbellen

Uw Naam
Adres
Postcode
Telefoon
omschrijving van uw trap
E-mail
Anti spam